5. Workshop Bioinformatics meets Machine Learning

Mi, 01.12.2021 - Do, 02.12.2021

BIML 2021 - International Workshop “Bioinformatic meets Machine Learning” organized by the Saxony Institute for Computational Intelligence and Machine Learning (SICIM) and the Institut für Computational Intelligence und intelligente Datenanalyse e.V. (CIID).

The 5th BImML-Workshop will bring together biologists, computer scientists and mathematicians together to discuss recent developments in machine learning for bioinformatics application. One main focus is interpretable models and possibilities to infer domain knowledge from them when applying to bioinformatic applications.

More information and the schedule can be found here.

Kategorie: Top-Veranstaltung,  Forschung,

Ort: Hochschule Mittweida